Skip to main content

Dit is

ons

verhaal...

Fluisterend adviserend, lachend entertainend, spannend inspirerend, werelds engagerend, praktisch informerend, duurzaam connecterend.

Wie ben je? Wat doe je? Wat is je business? Waar sta je voor? Wat zijn je dromen? Hoe zie je de toekomst? Wat zijn je uitdagingen? Waar sta je voor op ’s morgens? Waar lig je van wakker? Waar haal je je inspiratie? Wie is je publiek? Waarmee maak je het verschil?

Wat is je verhaal?

Wie zijn we?

Wat doen we?

Wat is onze business?

Waar staan we voor?

Wat zijn onze dromen?

Hoe zien wij de toekomst?

Wat zijn onze uitdagingen?

Waar staan jullie ’s morgens voor op?

Waar liggen wij van wakker?

Waar halen wij onze inspiratie?

Wie is jullie publiek?

Waarmee maak je het verschil?

Wat is je verhaal?

All-in formule voor media, communicatie, & marketing

Soms is de combinatie van twee begrippen, groter dan de som van die twee. Zo ook met content marketing. Want wanneer je content combineert met marketing, krijgt je content een boost zonder weerga. Daarover later meer. Maar ook als je marketing combineert met content is het effect niet te onderschatten. Ook daar komen we op terug.

Maar eerst deel 1: content!

Alles is content maar niet alles is goede content. Content die waarde heeft , content die het verschil maakt, content die je wil lezen, beleven, ondergaan, bijhouden, proeven, scrollen, beluisteren. Soms vindt die content vanzelf een publiek. Maar vaker dan ooit is dat niet het geval en moet je je content in de markt zetten. Heb je een plan nodig. Een strategie. Persona’s. Een channel-aanpak. The whole lot.

Enter: content marketing.

En dan deel 2: marketing!

Als je je merk, producten en diensten, services bekend wil maken bij een welbepaald publiek, heb je marketing nodig. That goes without saying. Je wil het schreeuwen van de daken, of droomt van een viral ad die iedereen moet gezien hebben om te vertellen hoe goed, lekker, fris, innovatief, anders jouw product, dienst of service wel is. Dat kan. Good luck! Want natuurlijk zit niemand op je campagne te wachten. En dus moet je heel wat budget inzetten om je verhaal in de tijdlijn van je toekomstige publiek te brengen.

Wat als dat verhaal zo interessant, grappig, mooi, informerend, inspirend is dat je er een publiek voor kunt opbouwen.

Enter: content marketing

Content marketing is een techniek, een métier dat op twee pijlers gebouwd moet worden:

Goede
content

Goede
marketing

Want zonder goede content, ga je nooit een publiek kunnen opbouwen, of je nu een overheid, lifestylemerk, corporate brand of overheid bent.

En zonder marketing, gaat die content nooit je publiek bereiken.

So let’s get all in: met content & marketing!

Fly me to the moon

Al eeuwen gebruiken we content, verhalen om iets te vertellen, toe te lichten, te inspireren, informeren, adviseren. Lang was dat een kunstje op zich dat alleen door mediaprofessionals, dichters, journalisten, kunstenaars, priesters, theatermakers en woordkunstenaars allerhande werd beoefend. Jump naar 2023. Iedereen is content creator. En content is overal. In alles wat we doen. Hoe het verschil maken? Door te focussen op wat echt waarde heeft. En niet bij te dragen aan de content overload maar je af te vragen wat je écht te vertellen hebt. En hoe je dat gaat aanpakken.